Skip to main content

PENGEDAR SAH SHAKLEE DI LEMBAH KLANG, SELANGOR.



Assalammualaikum,

Ingin mendapatkan supplement Shaklee tetapi tiada SID berdekatan Lembah Klang??
Saya Pengedar sah Shaklee di lembah Klang, bermula dari Kg sijangkang/telok panglima garang/ Bukit Tinggi/ pandamaran/Pelabuhan Klang/dan kawasan sekitarnya.
Jika anda ingnkan konsultansi atau mendapatkan sebarang supplement Shaklee,
Boleh hubungi saya atau jika anda ingin berbincang secara terperinci mengenai  Supplement Shaklee, kita blh set satu appointment dan saya akan terangkan lebih lanjut mengenai Shaklee dan cara kami beroperasi.
[LIYANA | ID 1030172 | 0192785383]
Apa Supplement Shaklee?
Shaklee menawarkan pelbagai produk kesihatan, bermula dari kesihatan dalaman, luaran, dan juga kediaman.

      1-KESIHATAN DALAMAN

  •  ·        VIVIX
  • ·         COLLAGEN POWDER
  • ·         OMEGA GUARD
  • ·         ALFALFA
  • ·         B COMPLEX
  • ·         LECITHIN
  • ·         MEALSHAKE
  • ·         ESP
  • ·         PERFORMANCE DRINK
  • ·         CAROTOMAX
  • ·         GLA
  • ·         VITAMIN E
  • ·         VITAMIN C
  • ·         OSTEMATRIX
  • ·         AJHT
  • ·         VITALEA
  • ·         GARLIC
  • ·         PEPERMINT GINGER
  • ·         ZINC
  • ·         NUTRIFERON
  • ·         CHEWABLE VIT –C
  • ·         HERB-LAX
  • ·         DTX COMPLEX
  • ·         CINCH TEA
  • ·         CINCH SHAKE (3 FLAVOR)



    2-SET PENJAGAAN LUARAN
·         SET SKIN CARE ENFUSELLE –
¨       BALANCING MOISTURIZER
¨       ENFUSELLER PUMP
¨       HYDRATING CLEANSING LOTION
¨       EYE TREATMET
¨       HYDRATING MOISTURIZER
¨       HYDRATING TONER
¨       PURIFYING CLEANSING GEL
¨       PURIFYING TONER


·         SET SKIN CARE – NUTRIWHITE
¨       DAILY DEFENSE WHITENING ESSENCE
¨       GENTLE ACTION MAKE UP REMOVER
¨       GENTLE DEEP FOAMING CLEANSER
¨       OVERNIGHT RENEWAL WHITENING CREAM
¨       SOOTHING RADIANCE WHITENING SOFTENER
¨       SPOT WHITENING TREATMENT
¨       ULTIMATE PROTECTION WHITENING LOTION SPF 15.



·         HAIR CARE – PROSANTE
¨       LIGHTWEIGHT CONDITIONER
¨       LONG LASTING FINISHING SPRAY
¨       NOURISHING SCALP TREATMENT
¨       PURIFYING SHAMPOO
¨       REPLENISHING CONDITIONER
¨       REVITIZING SHAMPOO

·         DAILY CARE
¨       HERBAL BLEND



                          3- HOME CARE
¨       BASIC H
¨       DISH WASH CONCENTRATE
¨       FRESH LAUNDRY CONCENTRATE
¨       SOFT FABRIC CONCENTRAT



 4- GET CLEAN WATER PITCHER
    Ø  FILTER (3 PACK)
    Ø  HOUSING KIT
    Ø  PITCHER


           5- AIR PURIFYING
   Ø  AIR SOURCE MOBILE

          
    6- BEST WATER -FILTER SYSTEM.


     §  REPLACEMENT CATRIDGE


Comments

Popular posts from this blog

FAKTA DAN AUTA TENTANG BREASTFEEDING

AssalammualaikumMITOS PENYUSUAN :
Tugas menyusukan bayi bukanlah terlalu sukar tetapi akan menjadi sukar bila ada pelbagai ‘nasihat’ yg mengelirukan para ibu terutama yg baru pertama kali menyandang gelaran ibu… Percaya atau tidak antara tips kejayaan penyusuan adalah bergantung kepada kekuatan mental ibu itu sendiri. Campur tangan org sekeliling kadang kala boleh menyumbang kepada kegagalan menyusukan bayi, bergantung kepada kekuatan mental ibu itu sendiri. Hanya ibu yg memahami kesihatan tubuh badannya dan kemampuan utk memberikan yg terbaik buat si manja. Hanya ibu tahu apa yang diperlukan tubuhnya dan apa yang perlu bagi menyokong keperluan tersebut. Dalam mencari ilmu penyusuan, kita tidak boleh main dengar aje sumber yang tidak sahih. Kadang-kadang, kita boleh pula percaya bulat-bulat apa yang kita dengar walaupun tak tahu kebenarannya, tak pernah alami, mahupun membuat kajian tentangnya. Jadi mari kita tengok rupa-rupanya banyak perkara yang telah di letakkan “negative mind se…

RAHSIA KECANTIKAN 7 ARTIS MALAYSIA DENGAN SUPPLEMENT

Rata² ramai yg sy tgk terlajak laris nk cantik mcm artis.. tapi MALAS nk konsisten mcm retis tu.. untuk pengetahuan korang la kan.. artis2 tu sume da di hadapkan dengan supplement bertahun2 dan ade yg dah dari kecik family diorg suh amalkan.. yg kita kita ni.. baru bulan ni makan.. tu pon culas.. nk overclaim pasal supplement.. mmg la ade yg tiruan berlambak.. sbb tu perlunya penyelidikan terperinci ye.. dan yg penting sy jual supplement sume selamat semulajadi dan in shaa allah berkesan.

Jom tgk 7 artis yg mmg amalkan makan supplement ni.. xkisah la dari jenama Shaklee ke.. jenama lain ke.. tapi nk di tekankan di sini betapa pentingnya Supplement di zaman serba moden ni.. almaklumla ayam pon da pandai pakai botox cucuk tang situ tang sini.. sayur pon da pandai men kacuk² skrg nk bg ngam bg gebu gebas.. huhu..

1 - ) Miss Nina


2 - ) Ayu Raudah


3 - ) Rita Rudaini


4 - ) Yasmin Hani


5 - ) Ashraff Muslim


6 - ) Datin Norjuma


7 - ) Dato' Siti Nurhaliza



CARA TIDUR,BERDIRI DAN DUDUK YANG BETUL BAGI IBU HAMIL

Xde text byk².. just tgk je gambo..pasti u ols akan faham.. selamat mencuba dan pasti kene cube jugak okeh.. gud luck.. ^_^
CARA TIDUR.. AKU PON KEKADANG SALAH TIDO JGK SEBAB XSELESE BILE BABY BYK TENDANG BILE NGIRING.. HEHE.. TP KEJAP JELA..
SO FAR MASIH BETUL DAN SADO LAGI AK TIME BERDIRI.. HEEHE..
MMG NAK KENE DUDUK LETAK ALAS KAT BELAKANG TU. KALO IDOK OI MAK.. BOLEH RANAP TULANG BELAKANG RASENYE.. HEHE.




LIYANA | SID 1030172 | 0192785383 SMS/WECHAT/WHATSAPP
EMAIL : norliyanakhai@gmail.com