♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Wednesday, December 10, 2014

PETUA BIBIR SEGAR,MERAH & MEKAR





Jom saya kongsikan tips penjagaan Bibir yg cantik dan Sihat. Ni cara tradisional so u olss yg anti Supplement  boleh la try.. hehehe..

Korang  pernah dengar limau nipis ? kalau tak pernah dengar atau keliru, boleh google sendiri jangan jadi malas okay. hikhik hik..

Belah buah limau nipis tu dan sapukan berkali-kali di bibir atas dan bibir bawah anda. sapu dalam 2 atau 3 kali sehari. lepas dah sapu rata, baru la basuh bibir anda. confirm segar ! insyaallah bibir anda nampak segar dan merah sentiasa, tu pun kalau anda maintain amalkan benda alah tu sampai bila-bila la.

Murah je limau nipis tu.. korang leh beli sebungkus tu dalam RM4.00 je.. blh buat masak.. Amalkan selalu la ye kalau u ols nak bibir mekar merah bak Anjelina Jolie.. Ngee.. Sy jual jugak supplement. Tapi x tolak la penggunaan bahan² dari alam semulajadi ni kan.  Y not kite cube ye dak.. 

Ok Cukupla tips petang² ni.. Korang cuba lah.. tapi jgn la korang Expect harini pakai sok pagi tgk bibir gitu je korang saman daku.. huhu.. ape² kene konsisten lah ye.. 



Kalo nak jugak supplement dari daku.. Daku x menolak utk mengOFFER korang dengan mengamalkan memakan VITAMIN C SUSTAINED RELEASE daku ni. Murah dan tahan lama. Setengah tahun blh simpan kat rumah. Tu sama gak kene mkn hari².. Bukan je bibir korang leh santek, Jerawat pon blh Good Bye dan Kulit pon Licin. Sempat lagik daku. hehe.. JOm lah baca KELEBIHAN VITAMIN C kalo korang nk jgk kan. Daku x paksa tapi daku suka makan vitamin c ni. hehe.. okla.. Selamat Membaca dan Mencuba.. 



 

LIYANA | SID 1030172 | 0192785383 SMS/WECHAT/WHATSAPP
EMAIL : norliyanakhai@gmail.com
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts