Skip to main content

RAHSIA KECANTIKAN 7 ARTIS MALAYSIA DENGAN SUPPLEMENT


Rata² ramai yg sy tgk terlajak laris nk cantik mcm artis.. tapi MALAS nk konsisten mcm retis tu.. untuk pengetahuan korang la kan.. artis2 tu sume da di hadapkan dengan supplement bertahun2 dan ade yg dah dari kecik family diorg suh amalkan.. yg kita kita ni.. baru bulan ni makan.. tu pon culas.. nk overclaim pasal supplement.. mmg la ade yg tiruan berlambak.. sbb tu perlunya penyelidikan terperinci ye.. dan yg penting sy jual supplement sume selamat semulajadi dan in shaa allah berkesan.

Jom tgk 7 artis yg mmg amalkan makan supplement ni.. xkisah la dari jenama Shaklee ke.. jenama lain ke.. tapi nk di tekankan di sini betapa pentingnya Supplement di zaman serba moden ni.. almaklumla ayam pon da pandai pakai botox cucuk tang situ tang sini.. sayur pon da pandai men kacuk² skrg nk bg ngam bg gebu gebas.. huhu..

1 - ) Miss Nina
Miss Nina mmg pengguna tegar vitamin shaklee.. beliau mengamalkan memakan VITALEA,VITA C B COMPLEX DAN ZINC COMPLEX utk kesihatan rambut beliau.


2 - ) Ayu Raudah
Puan Ayu Raudah mengamalkan Sirap Shaklee yg juga dikenali sbg VIVIX


3 - ) Rita Rudaini
Rita Rudaini mengamalkan memakan VITALEA sbg penambah tenaga harian dan vitamin sampingan seperti DTX CMPLEX,PEPPERMINT GINGER DAN HERBLAX. RITA juga pengguna Shaklee produk.


4 - ) Yasmin Hani
Lagi pengguna Shaklee. Yasmin Hani. beliau mengamalkan ESP Alfalfa dan OStematrix Shaklee. Alfalfa di amalkan selepas bersalin untuk penambah susu badan di bantu dgn ESP.


5 - ) Ashraff Muslim
Sape kate lelaki tidak perlukan supplement. Ashraff Muslim juga pengguna serius produk Shaklee. Beliau mengamalkan memakan Men's Set utk kesihatan dalaman di samping berkongsi kebaikan dengan keluarganya.


6 - ) Datin Norjuma
Datin Norjuma telah mengamalkan pengambilan B complex sejak beliau masih kecil lagi utk kekalkan kesihatan dan kecantikan.


7 - ) Dato' Siti Nurhaliza

Paling top, Siti nurhaliza juga pengamal supplement. Beliau serius dalam penjagaan kesihatan dalaman beliau dgn mengamalkan memakan VITAMIN C, VITAMIN E DAN B COMPLEX sbg asas kpd kecantikan beliau.



So dah blh paham kenapa kita perlu makan supplement setiap hari.. bukan sbb nak jadi artis.. tp sebab keperluan harian badan kita mmg selayaknye skrg utk mendapatkan supplement. lain la kalau ayam kita ternak sendiri.. sayur kite tanam sendiri.. tu xd mslh la utk u ols. xde paksaan cuma saya nk nyatakan di sini.. zaman sekarang mmg kita perlukan Supplement untuk membantu badan kita berfungsi dengan sihat. Pastikan anda memilih supplement yg semulajadi .



 

LIYANA | SID 1030172 | 0192785383 SMS/WECHAT/WHATSAPP
EMAIL : norliyanakhai@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

FAKTA DAN AUTA TENTANG BREASTFEEDING

AssalammualaikumMITOS PENYUSUAN :
Tugas menyusukan bayi bukanlah terlalu sukar tetapi akan menjadi sukar bila ada pelbagai ‘nasihat’ yg mengelirukan para ibu terutama yg baru pertama kali menyandang gelaran ibu… Percaya atau tidak antara tips kejayaan penyusuan adalah bergantung kepada kekuatan mental ibu itu sendiri. Campur tangan org sekeliling kadang kala boleh menyumbang kepada kegagalan menyusukan bayi, bergantung kepada kekuatan mental ibu itu sendiri. Hanya ibu yg memahami kesihatan tubuh badannya dan kemampuan utk memberikan yg terbaik buat si manja. Hanya ibu tahu apa yang diperlukan tubuhnya dan apa yang perlu bagi menyokong keperluan tersebut. Dalam mencari ilmu penyusuan, kita tidak boleh main dengar aje sumber yang tidak sahih. Kadang-kadang, kita boleh pula percaya bulat-bulat apa yang kita dengar walaupun tak tahu kebenarannya, tak pernah alami, mahupun membuat kajian tentangnya. Jadi mari kita tengok rupa-rupanya banyak perkara yang telah di letakkan “negative mind se…

CARA TIDUR,BERDIRI DAN DUDUK YANG BETUL BAGI IBU HAMIL

Xde text byk².. just tgk je gambo..pasti u ols akan faham.. selamat mencuba dan pasti kene cube jugak okeh.. gud luck.. ^_^
CARA TIDUR.. AKU PON KEKADANG SALAH TIDO JGK SEBAB XSELESE BILE BABY BYK TENDANG BILE NGIRING.. HEHE.. TP KEJAP JELA..
SO FAR MASIH BETUL DAN SADO LAGI AK TIME BERDIRI.. HEEHE..
MMG NAK KENE DUDUK LETAK ALAS KAT BELAKANG TU. KALO IDOK OI MAK.. BOLEH RANAP TULANG BELAKANG RASENYE.. HEHE.




LIYANA | SID 1030172 | 0192785383 SMS/WECHAT/WHATSAPP
EMAIL : norliyanakhai@gmail.com