♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Friday, January 2, 2015

UPDATE TABUNG HAJI MELALUI MAYBANK



Hye korang.. harini hari paling letih(letih la sangat) . Nak taw nape??
Bulan 6 tahun lepas kan yana sah jadi isteri org.. cece.. so sape org selangor ni layak selayaknye la dapat Intensif perkahwinan pertama ittew.. So yana pon register la utk buat buku Tabung haji. Mase kt selangor tu register kat Bank Islam jew la katenye kan. So dah ad buku tu kene isi borang online kan. so yana pon followwww...

Ingtkan dapat sebulan selepas kew.. (bapak gelojoh kau) hahahaa.. upenye tunggu mesej masuk la ckp permohonan tu da lulus ke.. da masuk acc kew ape ke.. so smpai la yana pindah Johor ni ikot sang suami kan.. Bulan doplas u olss baru yana dapat msj ckp permohonan da lulus n duit da masuk.. hahaha.. Alhamdulillah.. ad hikmah kan..Perancangan Allah tu sngt tepat dan padat utk hambanya.

So harini baru yana berkesempatan la nk g tabung haji(follow waze u ols) almaklumla i org baru di JB.. n then paling menakjubkan.. TABUNG HAJI OFFDAY LA JUMAAT.THIS IS JB. krik krik krik.. i is lupe.. wakakkaa... so follow waze lagi dan lagi.. i pon xpuas ht mesti ad cara lain sbb yana blh buat buku kt bank islam x kan xleh guna bank lain plak.. sangat sedikit cawangan tabung haji di sini dan di mana2 sebenanye.. hehehe.. So yana ambik kesempatan utk chatting dengan encik google nk tanye kat mane leh update tabung haji ni.. i is penat taw.. anak dalam peyot lapau suda.. hehehe..

                                 

So chatting punye chatting dapat taw MAYBANK ade link dengan tabung haji.. so i pon g la Maybank yg i nampak dekat2 sittew.. pdhl dekat dgn rumah.. loteh nye drive manual. So g la sane.. n tnye la akak counter tu..
aku tanye
 "kak sini nk kemaskini buku tabung Haji blh x kak" 
akak tu jawab
"Sini nak kemas kini buku masih belum boleh la dik. kene kt tabung haji or UTC. "
Aku plak " krik krik krik" tp akak tu sambung.
"tapi sini blh gune atm machine utk tgk baki dan buat transfer online"

hah!! aku pon dpt akal.. kalo blh transfer online ak transfer jela.. blh jgk tgk baki.. cuma nk update buku je la xleh.. how come.. sepatutnye dari tadi ak dah g Maybank dlu sebelum ak kesesastan ke Tabung haji yg tutup pada hari Jumaat ini.. huhuh.. ad hikmah die.. hehehe..Aku pon register la acc tabung haji kat maybank tu utk link kan die kan.. So da senang la lepas ni nk transfer ke tabung haji online ke.. nk transfer dari tabung haji ke maybank ak ke.. ekekeke.. 

So ak pon balik dengan senang hati la bukak Maybank2u.com dan lakukan seperti biasa.. Bisnes ak pon mmg guna Maybank2u so xde masalah rasenye selepas ini nak deal utk tabung Haji.. Blh tgk duit nk pegi Haji da ckup ke belum via online je.. jimat duit minyak.. hehehe..


So mungkin u ols ramai yg da taw.. tp i ols BARU TAW.. jgn gelak ok.. manela taw ad yg xtaw tp pura2 da taw kan.. so korang yg ade Maybank2u tu leh la link kan terus Acc tabung Haji tu dgn Maybank. So Jimat masa dan minyak korang utk kelua masuk kan duit tabung haji nnt.. 

Mak buyung da penat nk g kunyah kerepek sambil rendam kaki dengan garam bukit kejap.. hehehe...  lenguh kaki deh... huhu... O_o



 

LIYANA | SID 1030172 | 0192785383 SMS/WECHAT/WHATSAPP
EMAIL : norliyanakhai@gmail.com
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts