♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Saturday, June 22, 2013

[NEW UPDATE] 200 Schools Shut Down & Haze Operations Rooms Set Up (shared)

Assalammualaikum...

skrg mmg sngt menakutkan okeh time klua umah pagi tgk mcm dok atas awan.. actually klw atas awan ok kot...ni atas asap..sngt xsihat okeh... byk dah skola tutup, tmpt keje ak bile plak nak umum cuti...mybe masih tahap Air Pollution Index (API) pada tahap selamat.. xkn nak tunggu teruk kot..jgn la.. nak carik rezeki yg halal ni.. :( ok cekidawut wilayah mane yg paling worst tahap API nye.. semoga kita semua selamat dan byk kan minum air masak ye kawan²... jgn minum air paip..air masak..maknenye air yg dimasak pada suhu 100darjah celcius ke atas...hehe.. jom check²..




KLIK PADA LINK YG DIBERIKAN UNTUK PENERANGAN LEBIH LANJUT MENGENAI  THIS HAZE PHENOMENA. DAN SHARE KEPADA KAWAN² KITA YG MASIH BLM TAHU ATAU BLM SEDAR PASAL NI LAGI.. SHARING IS CARING











*pesanan. amalkan pemakanan sihat dan memakai topeng muka untuk mencengah dari gelaja yg lebih buruk lagi.


Thanks to sponsorship of this news SAYS.my.

(copypaste)

semoga bermanfaat.

love-
yanakhai.
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts