Skip to main content

Get Clean Water.Air Lebih Bersih Untuk 365Hari



Assalammualaikum,

Bendasing tersembunyi pada air bersih???
Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??



Sebenarnya, bahan kimia seperti racun perosak, logam, berat dan bahan cemar industri yg boleh membahayakan kesihatan mungkin terdapat dalam air yg anda minum setiap hari. Tambahan pula, 20% daripada punca pendedahan plumbum terhadap manusia datangnya daripada air minuman.

ISTIMEWANYA DENGAN SHAKLEE,air yg lebih bersih dan sihat datangnya dari sebuah Jag Air sahaja!

Air yg sihat tersedia untuk 365hari.
-Get Clean Water merupakan sistem penapisan air multipaten yg baru. Berbanding dengan Jag air yg lain, Get Clean water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan² tercemar yg sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%. Yeahh Shaklee the Best.. Thumbs Up!!

-Get Clean Water merupakan sistem penapisan air pertama yg menggunakan blok karbon yg boleh diisi semula.jadi kuranglah botol² plastik yg perlu dibuang. Ia juga berupaya menapis 303 liter(80gelen) air bagi setiap turasan.

-Air yg bersih dan siha atau Bumi yg lebih bersih dah sihat??? Kita nikmati keduanya..

Menandingi Jenama Terkemuka yg lain.

  • Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan² cemar yg lain disamping mengekalkan kandungan air mineral yg sihat!
  • Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yg disebabkan oleh bahan sampingan klorin.
  • Disahkan dapat menuraskan 303 liter(80gelen) air bg setiap turasan-2kali ganda dari jenama terkemuka yg lain.
  • Sistem penuras Jag berblok-Karbon Isian Semula yg pertama.
Pilihan Bijak!!!!
  • Hanya beberapa sen sahaja bagi seliter air
  • Air yg lebih sihat dan rasanya yg enak
  • Jag air bermeter automatik pertama yg menunjukkan jumlah gelen air yg dituras- Tidak memerlukan kuasa Elektrik,
  • Ringan dan mudah dibawa
  • Menjimatkan kos tanpa perlu dimasak!


Perbezaan air menggunakan Get Clean Water (gambar kiri)dan tanpa Get Clean Water(Gambar kanan)

Jadi, Pilihan bijak ditangan anda. 


ANDA BERMINAT??BLH HUBUNGI SAYA UNTUK KONSULTANSI.
LIYANA | SID 1030172 | 0192785383 SMS/WECHAT/WHATSAPP
EMAIL : norliyanakhai@gmail.com

 

Comments

Popular posts from this blog

FAKTA DAN AUTA TENTANG BREASTFEEDING

AssalammualaikumMITOS PENYUSUAN :
Tugas menyusukan bayi bukanlah terlalu sukar tetapi akan menjadi sukar bila ada pelbagai ‘nasihat’ yg mengelirukan para ibu terutama yg baru pertama kali menyandang gelaran ibu… Percaya atau tidak antara tips kejayaan penyusuan adalah bergantung kepada kekuatan mental ibu itu sendiri. Campur tangan org sekeliling kadang kala boleh menyumbang kepada kegagalan menyusukan bayi, bergantung kepada kekuatan mental ibu itu sendiri. Hanya ibu yg memahami kesihatan tubuh badannya dan kemampuan utk memberikan yg terbaik buat si manja. Hanya ibu tahu apa yang diperlukan tubuhnya dan apa yang perlu bagi menyokong keperluan tersebut. Dalam mencari ilmu penyusuan, kita tidak boleh main dengar aje sumber yang tidak sahih. Kadang-kadang, kita boleh pula percaya bulat-bulat apa yang kita dengar walaupun tak tahu kebenarannya, tak pernah alami, mahupun membuat kajian tentangnya. Jadi mari kita tengok rupa-rupanya banyak perkara yang telah di letakkan “negative mind se…

RAHSIA KECANTIKAN 7 ARTIS MALAYSIA DENGAN SUPPLEMENT

Rata² ramai yg sy tgk terlajak laris nk cantik mcm artis.. tapi MALAS nk konsisten mcm retis tu.. untuk pengetahuan korang la kan.. artis2 tu sume da di hadapkan dengan supplement bertahun2 dan ade yg dah dari kecik family diorg suh amalkan.. yg kita kita ni.. baru bulan ni makan.. tu pon culas.. nk overclaim pasal supplement.. mmg la ade yg tiruan berlambak.. sbb tu perlunya penyelidikan terperinci ye.. dan yg penting sy jual supplement sume selamat semulajadi dan in shaa allah berkesan.

Jom tgk 7 artis yg mmg amalkan makan supplement ni.. xkisah la dari jenama Shaklee ke.. jenama lain ke.. tapi nk di tekankan di sini betapa pentingnya Supplement di zaman serba moden ni.. almaklumla ayam pon da pandai pakai botox cucuk tang situ tang sini.. sayur pon da pandai men kacuk² skrg nk bg ngam bg gebu gebas.. huhu..

1 - ) Miss Nina


2 - ) Ayu Raudah


3 - ) Rita Rudaini


4 - ) Yasmin Hani


5 - ) Ashraff Muslim


6 - ) Datin Norjuma


7 - ) Dato' Siti Nurhaliza



CARA TIDUR,BERDIRI DAN DUDUK YANG BETUL BAGI IBU HAMIL

Xde text byk².. just tgk je gambo..pasti u ols akan faham.. selamat mencuba dan pasti kene cube jugak okeh.. gud luck.. ^_^
CARA TIDUR.. AKU PON KEKADANG SALAH TIDO JGK SEBAB XSELESE BILE BABY BYK TENDANG BILE NGIRING.. HEHE.. TP KEJAP JELA..
SO FAR MASIH BETUL DAN SADO LAGI AK TIME BERDIRI.. HEEHE..
MMG NAK KENE DUDUK LETAK ALAS KAT BELAKANG TU. KALO IDOK OI MAK.. BOLEH RANAP TULANG BELAKANG RASENYE.. HEHE.




LIYANA | SID 1030172 | 0192785383 SMS/WECHAT/WHATSAPP
EMAIL : norliyanakhai@gmail.com