Skip to main content

KEPERCAYAAN DAN KEPERCAYAAN ITU PENTING



Assalammualaikum..
ha kalini nak libas keyboard pasal hati mak ni ha.. huhu.. btw nak bgtaw.. beberape hari kebelakangan ni i feel not good.. not good sngt.. eh eh kenape.. kurang b complex agknya.. hahaha.. ye la agknye.. pasal tetinggl kat umah lupe nak masukan dalam pillbox. ha salahkan vitamin. huhu..

cerita pasal en bakal somi in advance ni ha.. hahaha.. ok poyo.. huhu.. kami gadoh ada fighting2 skit sejak 2 menjak ni.. ok sedey. xsuka la kan kita org perempuan ni kalau ade perempuan lain nak dok kaco2 hubungan kita kan.. (-_- icon lempang.) huhu.. kita bkn pe.. klw msj bese2 xpe.. ni msj.. %#$^$%&#$ ha kau.. mau mak x naik antu.. so mak marah la kan.. tapi mak plak kene libas balik smpai mak perlukan overdos b complex. stress taw.. huhu.. peh tu nak ckp kite ni plak tuduh melulu.. hallo.. u try tgk klw bf u ckp syg kat pompuan lain. agk2 what do u think klw bf u ckp ..ala. kawan jela.. lalala.. ikot napsu ni mmg nk toreh hati je letak vivix cuci saja.. ehehe.. tapi last2 mak piki la.. ok la mengalah la.. -_- mengalah bkn mak kalah.. tp Allah adalah sebaik2 perancangan. ok mak pon buat deal la ngn dia.. deal tu rahsia la kan.. over taw sume nk kasitaw... nak vitamin c mak bg bia awet muda skit muka stress tu.. hahaaha... n then kami pon berbaik la.. tp pasal perasaan tu still ada sakit.. cme malas nk panjang2 kan. sbb kite taw kite ni mcm mane kan.. so.. da buat perjanjian.. klw mungkir janji.. Allah je balas. malas mak nk pening2 kepala.. mak d dewasa taw.. hikhik.. 

so mak pon da sedar la perasaan klw pompuan dok kacau laki org ni.. ape perasaan bini depa kan.. ok mak lempang pipi skrg.. hahaha.. >.< pada u olls sume.. nk kawn ngn gf or bf org tu xsalah.. tp berpada.. beringat la skit perasaan org ye... ok tobat² >.< jgn smpai mak tabur DTX complex utk kome2 yg ade mslh hati ni.. hihi.. 

Allah maha adil. What u give, u will get more. 

.
LIYANA | SID 1030172 | 0192785383 SMS/WECHAT/WHATSAPP EMAIL : norliyanakhai@gmail.com

 

Comments

Popular posts from this blog

FAKTA DAN AUTA TENTANG BREASTFEEDING

AssalammualaikumMITOS PENYUSUAN :
Tugas menyusukan bayi bukanlah terlalu sukar tetapi akan menjadi sukar bila ada pelbagai ‘nasihat’ yg mengelirukan para ibu terutama yg baru pertama kali menyandang gelaran ibu… Percaya atau tidak antara tips kejayaan penyusuan adalah bergantung kepada kekuatan mental ibu itu sendiri. Campur tangan org sekeliling kadang kala boleh menyumbang kepada kegagalan menyusukan bayi, bergantung kepada kekuatan mental ibu itu sendiri. Hanya ibu yg memahami kesihatan tubuh badannya dan kemampuan utk memberikan yg terbaik buat si manja. Hanya ibu tahu apa yang diperlukan tubuhnya dan apa yang perlu bagi menyokong keperluan tersebut. Dalam mencari ilmu penyusuan, kita tidak boleh main dengar aje sumber yang tidak sahih. Kadang-kadang, kita boleh pula percaya bulat-bulat apa yang kita dengar walaupun tak tahu kebenarannya, tak pernah alami, mahupun membuat kajian tentangnya. Jadi mari kita tengok rupa-rupanya banyak perkara yang telah di letakkan “negative mind se…

RAHSIA KECANTIKAN 7 ARTIS MALAYSIA DENGAN SUPPLEMENT

Rata² ramai yg sy tgk terlajak laris nk cantik mcm artis.. tapi MALAS nk konsisten mcm retis tu.. untuk pengetahuan korang la kan.. artis2 tu sume da di hadapkan dengan supplement bertahun2 dan ade yg dah dari kecik family diorg suh amalkan.. yg kita kita ni.. baru bulan ni makan.. tu pon culas.. nk overclaim pasal supplement.. mmg la ade yg tiruan berlambak.. sbb tu perlunya penyelidikan terperinci ye.. dan yg penting sy jual supplement sume selamat semulajadi dan in shaa allah berkesan.

Jom tgk 7 artis yg mmg amalkan makan supplement ni.. xkisah la dari jenama Shaklee ke.. jenama lain ke.. tapi nk di tekankan di sini betapa pentingnya Supplement di zaman serba moden ni.. almaklumla ayam pon da pandai pakai botox cucuk tang situ tang sini.. sayur pon da pandai men kacuk² skrg nk bg ngam bg gebu gebas.. huhu..

1 - ) Miss Nina


2 - ) Ayu Raudah


3 - ) Rita Rudaini


4 - ) Yasmin Hani


5 - ) Ashraff Muslim


6 - ) Datin Norjuma


7 - ) Dato' Siti Nurhaliza



CARA TIDUR,BERDIRI DAN DUDUK YANG BETUL BAGI IBU HAMIL

Xde text byk².. just tgk je gambo..pasti u ols akan faham.. selamat mencuba dan pasti kene cube jugak okeh.. gud luck.. ^_^
CARA TIDUR.. AKU PON KEKADANG SALAH TIDO JGK SEBAB XSELESE BILE BABY BYK TENDANG BILE NGIRING.. HEHE.. TP KEJAP JELA..
SO FAR MASIH BETUL DAN SADO LAGI AK TIME BERDIRI.. HEEHE..
MMG NAK KENE DUDUK LETAK ALAS KAT BELAKANG TU. KALO IDOK OI MAK.. BOLEH RANAP TULANG BELAKANG RASENYE.. HEHE.




LIYANA | SID 1030172 | 0192785383 SMS/WECHAT/WHATSAPP
EMAIL : norliyanakhai@gmail.com