♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Friday, March 14, 2014

KEPERCAYAAN DAN KEPERCAYAAN ITU PENTING



Assalammualaikum..
ha kalini nak libas keyboard pasal hati mak ni ha.. huhu.. btw nak bgtaw.. beberape hari kebelakangan ni i feel not good.. not good sngt.. eh eh kenape.. kurang b complex agknya.. hahaha.. ye la agknye.. pasal tetinggl kat umah lupe nak masukan dalam pillbox. ha salahkan vitamin. huhu..

cerita pasal en bakal somi in advance ni ha.. hahaha.. ok poyo.. huhu.. kami gadoh ada fighting2 skit sejak 2 menjak ni.. ok sedey. xsuka la kan kita org perempuan ni kalau ade perempuan lain nak dok kaco2 hubungan kita kan.. (-_- icon lempang.) huhu.. kita bkn pe.. klw msj bese2 xpe.. ni msj.. %#$^$%&#$ ha kau.. mau mak x naik antu.. so mak marah la kan.. tapi mak plak kene libas balik smpai mak perlukan overdos b complex. stress taw.. huhu.. peh tu nak ckp kite ni plak tuduh melulu.. hallo.. u try tgk klw bf u ckp syg kat pompuan lain. agk2 what do u think klw bf u ckp ..ala. kawan jela.. lalala.. ikot napsu ni mmg nk toreh hati je letak vivix cuci saja.. ehehe.. tapi last2 mak piki la.. ok la mengalah la.. -_- mengalah bkn mak kalah.. tp Allah adalah sebaik2 perancangan. ok mak pon buat deal la ngn dia.. deal tu rahsia la kan.. over taw sume nk kasitaw... nak vitamin c mak bg bia awet muda skit muka stress tu.. hahaaha... n then kami pon berbaik la.. tp pasal perasaan tu still ada sakit.. cme malas nk panjang2 kan. sbb kite taw kite ni mcm mane kan.. so.. da buat perjanjian.. klw mungkir janji.. Allah je balas. malas mak nk pening2 kepala.. mak d dewasa taw.. hikhik.. 

so mak pon da sedar la perasaan klw pompuan dok kacau laki org ni.. ape perasaan bini depa kan.. ok mak lempang pipi skrg.. hahaha.. >.< pada u olls sume.. nk kawn ngn gf or bf org tu xsalah.. tp berpada.. beringat la skit perasaan org ye... ok tobat² >.< jgn smpai mak tabur DTX complex utk kome2 yg ade mslh hati ni.. hihi.. 

Allah maha adil. What u give, u will get more. 

.
LIYANA | SID 1030172 | 0192785383 SMS/WECHAT/WHATSAPP EMAIL : norliyanakhai@gmail.com

 
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts